Haastrecht

Welkom in

Haastrecht

Hier een stukje over deze locatie.
Iedereen kan een mantelzorger zijn: jong en oud. Mantelzorg is langdurige zorg en/ of hulp die je geeft aan een naaste met een chronische ziekte, een lichamelijke of verstandelijke beperking, met psychische of verslavingsproblematiek. De zorg en/of hulp is langer dan 3 maanden en meer dan 8 uur per week. Een naaste kan een partner zijn, maar ook een (groot)ouder, je (klein)kind, een ander familielid, een buur of een vriend.
Bekijk hieronder alle activiteiten!

Wat is er te doen?

In alle kernen van de Krimpenerwaard worden activiteiten op allerlei gebied georganiseerd zoals een koffie-inloop, samen eten, bewegen, creatief, educatief, spel, etc.
De activiteiten die door WelZijn Krimpenerwaard worden georganiseerd zijn in te zien op de pagina's per kern. De overige activiteiten zijn opgenomen in onze WelZijnskalender. Klik hier om deze in te zien.

Beweegroute Haastrecht

Beweegroute Haastrecht is een initiatief van Oefentherapie Cesar Haastrecht en Fysiotherapie Haastrecht in samenwerking met WelZijn Krimpenerwaard.

Het startpunt van de beweegroute is op het Concordiaplein. Tijdens deze beweegroute train je onderweg je spierkracht, conditie en balans. De beweegroute is uit te breiden met een gedeelte van de Overtuin Bisdom van Vliet.

Langs de beweegroute staan borden met daarop een QR-code voor het instructiefilmpje van de oefening. Alle instructiefilmpjes zijn ook te vinden op ons YouTube kanaal.

 

Scroll naar boven