Zomerse Eettafels in Lekkerkerk

Eén keer per week in de zomermaanden met bekende of onbekende medeburgers uit Lekkerkerk aanschuiven aan een dinertafel. In Lekkerkerk gebeurt het de komende maanden! WelZijn Krimpenerwaard, Protestantse Kerk Lekkerkerk, ASVZ, Zuyderleven Groep-RegioBank, NetWERK Krimpenerwaard organiseren in de maanden juli en augustus iedere woensdagavond een Zomerse Eettafel.

“Een fris gesprek, nieuwe ontmoetingen, gezelligheid én een gezonde maaltijd …” aldus Rob Maas namens de werkgroep, “een eettafel voor wie zin heeft om in de zomermaanden samen met anderen te eten. Een groep vrijwilligers zorgt voor een lekkere maaltijd.”

“Het idee ontstond vanuit verschillende organisaties in Lekkerkerk die gezamenlijk aan de slag zijn gegaan dit te organiseren. Al ruim een jaar draait er al wekelijks een goedlopende eettafel in Lekkerkerk en kon gebruik worden gemaakt van die ervaringen. Maar in de zomermaanden gaan veel mensen op vakantie en liggen ook veel activiteiten tijdelijk stil; hoe leuk is het om juist dan met dorpsgenoten samen te eten. En dankzij de inzet van een groep vrijwilligers èn een financiële donatie van Burgerinitiatieven Krimpenerwaard kunnen de kosten laag gehouden worden”.

De Zomermaaltijden worden elke woensdag geserveerd in de recreatieruimte van de Ichthuskerk, Kerkweg 34 in Lekkerkerk. Aanvang 17.30 uur tot ca. 19.00 uur. Het koken en de bediening wordt verzorgd door een groep enthousiaste vrijwilligers. De kosten per persoon bedragen € 5,-.

Er kunnen maximaal 25 personen per maaltijd deelnemen. Wilt u mee eten?
De maaltijden zijn op de woensdagen: 5, 12, 19, 26, 31 juli en 2, 9, 16, 23 en 30 augustus. U kunt zich aanmelden via WelZijn Krimpenerwaard, tel.: 085-0662370 of info@welzijnkrimpenerwaard.com. Dit kan tot uiterlijk 12.00 uur op de maandag voorafgaande aan de maaltijd. Van harte welkom!

Scroll naar boven