NLdoet 2023

NLdoet in de Krimpenerwaard 2023
Op 10 en 11 maart wordt weer de jaarlijkse actie NLdoet georganiseerd; de  grootste
vrijwilligersactie van Nederland waarbij iedereen uitgenodigd wordt om een dag(deel) de handen uit de mouwen te steken en organisaties te helpen met hun achterstallige klussen of te helpen bij een activiteit. Uiteraard gebeurt dit allemaal op een veilige manier. Doe je ook mee? WelZijn Krimpenerwaard hoopt dat veel inwoners van de Krimpenerwaard actief mee zullen doen om achterstallig vrijwilligerswerk met elkaar aan te pakken.

NLdoet
NLdoet 2023 vindt dit jaar plaats op 10 en 11 maart. Ook uw organisatie/vereniging kan een klus aanmelden via de site van NLdoet. Tot 31 januari a.s. kunt u zelf een financiële aanvraag doen bij het Oranje Fonds tot maximaal € 350,–. Op = op.

Ook meedoen als vrijwilliger is simpel.  Nieuwsgierig naar een leuke klus in de buurt? Ga naar www.nldoet.nl en zoek op plaatsnaam, postcode of soort klus, bijvoorbeeld een verwenmiddag voor ouderen of helpen met tuinieren. Ook kun je aangeven op welke dag je meedoet. Vele handen maken licht werk. Dus waarom doe je niet mee met bijvoorbeeld je gezin? Een mooie manier om samen wat leuks en goeds te doen.

Scroll naar boven