Webinar ‘Mantelzorgen met gezonde grenzen’

Je hebt een drukke baan en zorgt daarnaast voor iemand die extra zorg en ondersteuning nodig heeft. Alleen hoe bewaak je je eigen grenzen? En voorkom je dat je overbelast wordt? Welzijn Krimpenerwaard organiseert op woensdag 19 april 2023 een Webinar over het vinden van die balans. Het Webinar wordt gegeven door trainers van MantelzorgNL.

Je grenzen in de gaten houden is voor iedereen belangrijk. En zorg je voor een ander? Dan is het extra belangrijk dat je je grenzen bewaakt. Zeker als je lang en/of intensief voor iemand zorgt. Of voor meerdere mensen tegelijk. Leer in dit Webinar om je grenzen (beter) te bewaken want grenzen zijn nodig om te kunnen zorgen op een manier die bij jou past. En om de zorg te kunnen combineren met andere bezigheden, zoals werk, studie, gezin en sociale contacten. Duidelijke grenzen zorgen ook voor heldere communicatie tussen jou en degene voor wie je zorgt en voorkomen onderlinge irritatie.

Wil je tips en handvatten krijgen voor meer balans? Meld je dan aan voor het Webinar ‘Mantelzorg en werk, hoe blijf je in balans?’ Het Webinar is gratis te volgen via Zoom en wordt verzorgd door Irene Sluis en Janine van Diest van MantelzorgNL.

Wanneer: Woensdag 19 april 2023
Tijd: 20.00-21.00 uur
Aanmelden: info@welzijnkrimpenerwaard.com.

Na aanmelden ontvang je een link om dit Webinar te kunnen volgen.

Scroll naar boven