Vrijwillige inzet via de lokale Vrijwilligersbank van de Krimpenerwaard

De beloning is onbetaalbaar…

Vrijwillige inzet is je tijd en talenten inzetten voor een ander of voor de maatschappij. Het is goed voor een ander én ook voor jezelf. Via vrijwillige inzet maak je het verschil in de samenleving of in iemands dag; je helpt een ander, op een manier die bij je past.

Of je nu met pensioen bent, de kinderen uit huis zijn, iets wilt betekenen voor een ander of buurtgenoten wilt ontmoeten; vrijwillige inzet is een prima manier om actief te blijven en je maatschappelijk betrokken te (blijven) voelen. En elke vrijwillige inzet draagt bij aan een mooi leefklimaat in de Krimpenerwaard. Onbetaalbaar!

Organisaties en inwoners kunnen hun vrijwilligersvacatures plaatsen op www.devrijwilligersbank.nl. Hier vind je als inwoner van de Krimpenerwaard dus verschillende vacatures waarin jij het verschil kunt maken. Maar het kan gebeuren dat er niets voor je bij staat op de vacaturebank. Kijk gerust later nog een keer of ga in gesprek met WelZijn Krimpenerwaard (tel.: 085-0662370 of via het contactformulier op de website) dan kijken en denken we met je mee. Er is genoeg te doen in de Krimpenerwaard.

Scroll naar boven