Themabijeenkomst ‘GGZ en Mantelzorg’ 21 juli

“Je zorgen maken om” speelt een grote rol bij naasten die iemand ondersteunen bij depressie, autisme, verslaving, borderline, psychose of andere GGZ problematiek.

Het is dan fijn om een luisterend oor, steun of tips te ontvangen van anderen die een vergelijkbare ervaring hebben, of van beroepskrachten die oog en oor hebben voor de naaste.

Stichting KernKracht en Steunpunt Mantelzorg van WelZijn Krimpenerwaard organiseren een thema-avond ‘GGZ en Mantelzorg’ waar we met naasten en/of ouders in gesprek gaan.

 

Hoe ziet de avond eruit?

De focus van deze avond ligt op het elkaar ontmoeten en het uitwisselen van ervaring.

De vragen zoals “Houd je het nog vol? Wat heb je nodig? Waar loop je tegenaan?” zullen we stellen om uiteindelijk ieders ondersteuningsbehoefte in beeld te krijgen om wellicht frequenter een ontmoetingsavond te organiseren met thema’s die daarbij passen.

 

Waar en wanneer?

Datum: Donderdag 21 juli 2022

Tijd: 19:30 uur – 21:30 uur

Waar: Oranjeplaats 45b, 2871 TL Schoonhoven

 

Aanmelden voor de themabijeenkomst ‘GGZ en Mantelzorg’

Aanmelden voor de themabijeenkomst ‘GGZ en Mantelzorg’ kan via info@welzijnkrimpenerwaard.com onder vermelding van themabijeenkomst ‘GGZ en Mantelzorg’ met daarbij je naam, adres, mailadres en telefoonnummer of via 085-0662370 (bereikbaar op werkdagen van 9.00 – 12.30 uur).

Scroll naar boven