NLdoet op 15 en 16 maart 2024

De grootste vrijwilligersactie van Nederland. Doe jij mee?

Het Oranje Fonds organiseert op 15 en 16 maart 2024, samen met duizenden sociaal-maatschappelijke organisaties in het land de grootste vrijwilligersactie van Nederland: NLdoet!

NLdoet zet vrijwilligerswerk in de spotlights en nodigt iedereen uit om een dagje het verschil te maken en ertoe te doen!

 

Meedoen als vrijwilliger

Vrijwilligers zijn het kloppend hart van vele sociale initiatieven. Het Oranje Fonds laat daarom met NLdoet zien hoe belangrijk actieve burgers voor de samenleving zijn. Tijdens NLdoet kun je ervaren hoe leuk vrijwilligerswerk kan zijn. Meedoen als vrijwilliger is simpel: zoek in de periode januari tot maart een leuke activiteit op de website www.nldoet.nl en meld je aan.

 

Meedoen als organisatie

Voor organisaties is het een mooie kans om bepaalde klussen met een groep vrijwilligers aan te pakken en mensen kennis te laten maken met het vrijwilligerswerk.

Heeft jullie organisatie een leuke NLdoet activiteit? Moet het buurtcentrum nodig opgeknapt worden, is de locatie aan een sopje toe, wil je een verwendagje voor alle ouderen in het verzorgingshuis of heb je een andere leuke activiteit? Meld je aan!

Tot uiterlijk 31 januari kan je bij het Oranje Fonds een financiƫle bijdrage aanvragen voor je NLdoet 2023 activiteit. Hierbij geldt wel: op = op.

Aanmelden kan op de website van NLdoet 2024! www.nldoet.nl.Hier vind je ook klussen en organisaties die mee doen!

Scroll naar boven