Nieuwe voorzitter WelZijn Krimpenerwaard

Kirsten de Vries: “Een nieuwe rol, een hernieuwde introductie”

“Bijna een jaar geleden stelde ik me aan u voor als nieuw bestuurslid van WelZijn Krimpenerwaard. Ik heb me sindsdien verdiept in (beleids)documenten, rapporten en ontwikkelingen die binnen onze organisatie een rol spelen. Ik verwonder me over de inzet en energie van vrijwilligers, over de zoektocht en successen van medewerkers, over de uitdagingen en kansen in dit werkveld. Een deel komt overeen met werkzaamheden die ik in het dagelijks leven tegenkom bij mijn baan in het Erasmus Medisch Centrum, maar wat een andere, bijzondere dynamiek heb ik leren kennen! Het heeft mijn nieuwsgierigheid nóg meer aangewakkerd. Onder andere vanuit die nieuwsgierigheid en mijn enthousiasme heb ik mij na de zomervakantie kandidaat gesteld als nieuwe voorzitter van het bestuur. Vanaf 27 september as. zal ik de rol van voorzitter vervullen en me inspannen om verder vorm te geven aan de ambities van WelZijn Krimpenerwaard, samen met vrijwilligers, collega’s, directeur, overige bestuursleden en partnerorganisaties. Ik heb er zin in!”

Scroll naar boven