Nieuwe medewerker bij WelZijn Krimpenerwaard

Laat ik mij voorstellen, ik ben Anja Grootveld. Ooit als 17-jarige begonnen als Z-verpleegkundige in de gehandicaptenzorg en na mijn opleiding CMV (nu Social Work) gaan werken als o.a. voorlichter en later beleidsmedewerker bij de gemeente. Na mijn HEAO-communicatie ben ik gaan werken bij Stichting Jeugd en Jongerenwerk Midden-Holland als regiomanager en later als beleidsmedewerker, communicatieadviseur en trainer. Vanuit die functie heb ik de Krimperenwaard leren kennen. Op dit moment ben ik directeur van De Jonge Krijger, een projectbureau gericht op het coachen van jongeren naar school, werk en in hun persoonlijke ontwikkeling. In al mijn functies was welzijn en zorg wel de rode draad.

Ondanks de mooie organisatie en fijne collega’s miste ik de verdieping in de inhoud en het werken aan beleid en projecten en ben ik ontzettend blij dat ik bij WelZijn Krimpenerwaard aan de slag kan. Tot 1 mei zal dat voor 1 dag per week zijn.

Ik heb er erg veel zin in om 1 mei echt te gaan beginnen!

Scroll naar boven