Nieuwe medewerker bij WelZijn Krimpenerwaard

Ik ben Arend Kramer, 33 jaar en samen met mijn vrouw en twee dochters woon ik in Lekkerkerk. In mijn vrije tijd klus ik graag (soms omdat het moet😊) in en om het huis en wekelijks speel ik een avond volleybal.

Vanaf 16 april 2024 start ik bij Welzijn Krimpenerwaard. Iets heel anders dan wat ik tot op heden heb gedaan.

Na het behalen van mijn HBO-diploma Land & Watermanagement heb ik de afgelopen 10 jaar gewerkt binnen een meer technische branche. Waarvan de laatste vier jaar als projectleider bij een bodemadviesbureau. (Het adviseren van klanten bij vraagstukken over sterk verontreinigde grond en het sturen/coördineren van uitvoeringswerkzaamheden).

De laatste jaren kwam ik er steeds meer achter dat ik de maatschappelijke relevantie en daardoor ook de voldoening in mijn huidige beroepsgroep mis. Hierdoor ontstond een zoektocht naar een meer maatschappelijk betrokken/sociaal beroep.

Via Marjolein De Waard ben ik in contact gekomen met Welzijn.

Na een aantal dagdelen meegelopen te hebben met Corrie, Jolanda en Agata was ik positief verrast over het mooie en praktische werk wat Welzijn biedt. Mooi om te zien en te ervaren wat je voor je medemens kunt betekenen op een laagdrempelige manier!

Tot de zomervakantie zal ik op de dinsdag en vanaf september op dinsdag en donderdag bij Welzijn komen werken. De overige dagen blijf ik deels nog werkzaam bij mijn huidige werkgever.

Ik ben blij dat ik bij Welzijn kan starten en ben benieuwd wat er allemaal op mijn pad gaat komen!

Scroll naar boven