Nieuw bestuurslid WelZijn Krimpenerwaard

Mijn naam is Lia Wentinck. Ik woon ruim 30 jaar in Schoonhoven. Ik heb een dochter en een zoon die al lang het huis uit zijn en een eigen leven hebben. Van mijn dochter heb ik 2 kleinkinderen, een jongen van 8 en een meisje van 6, die ik één keer per 14 dagen uit school haal en waar ik graag spelletjes mee speel. Sinds het overlijden van mijn man in 2016 woon ik alleen. In mijn vrije tijd zing ik graag, wandel en fiets ik zoveel mogelijk in de natuur. Sinds vorig jaar heb ik de stap gezet om weer te gaan kamperen.

Ik werk full time bij de RET in Rotterdam (het openbaar vervoerbedrijf). Met mijn bedrijfskundige achtergrond houd ik mij voornamelijk bezig met het verbeteren van de bedrijfsprocessen binnen de technische afdeling. In mijn vakgebied heb ik te maken met de hele keten binnen het bedrijf. Van de monteur in de werkplaats tot en met het management op het hoofdkantoor. Eén van de vele doelstellingen waar ik mij mee bezig houd is de veiligheid en de tevredenheid van de klant.

Vanuit dat perspectief wil ik mijn steentje bijdragen aan WelZijn Krimpenerwaard en vanuit het bestuur mee te denken over de bedrijfsvoering van deze mooie organisatie, waarin de mens centraal staat en de opdrachtgever tevreden kan zijn over de behaalde resultaten.

Scroll naar boven