Korte cursus ‘Aan de slag met DigiD’

Wil je aan de slag met DigiD, maar weet je niet hoe? Kom naar de Bibliotheek. Binnenkort start de korte cursus ‘Aan de slag met DigiD’ op drie plekken in de Krimpenerwaard.

In maart kunnen inwoners van de Krimpenerwaard weer rekenen op hulp van vrijwilligers bij de belastingaangifte, meer informatie hierover volgt binnenkort. Hiervoor heb je een DigiD nodig. Daarom organiseren Welzijn Krimpenerwaard en de Bibliotheek Krimpenerwaard een korte cursus ‘Aan de slag met DigiD’. Met een DigiD laat je zien wie je bent als je op internet iets regelt. Of dat nou bij de overheid is, het onderwijs of de zorg. En dat doe je toch het liefste zelf.

De korte cursus bestaat uit 2 bijeenkomsten van ca. 1,5 uur. Stap voor stap wordt uitgelegd hoe DigiD wordt aangevraagd, hoe DigiD wordt geactiveerd en waarvoor DigiD kan worden gebruikt. Ook wordt verteld hoe je dit veilig doet. Je wordt geholpen door deskundige vrijwilligers.

 

Tijden en locaties
  • Zaterdag 4 en 11 februari van 10:00-11:30 uur,
    Bibliotheek Bergambacht, Pleinstraat 4
  • Vrijdag 10 en 17 februari van 10:00-11:30 uur,
    Bibliotheek Schoonhoven, Spoorstraat 3a
  • Vrijdag 24 februari en 3 maart van 10:00-11:30 uur,
    Bibliotheek Lekkerkerk, Talmastraat 1

 

Aanmelden

Stap gerust één van de vestigingen van de Bibliotheek Krimpenerwaard binnen en meld je aan. Mailen kan ook naar info@debibliotheekkrimpenerwaard.nl. Vermeld dan je naam, telefoonnummer en woonplaats. Of bel met 0180-66 99 99.

De Bibliotheek helpt je op de digitale snelweg. Maak er vooral gebruik van. De cursus is gratis. Je hoeft geen lid te zijn van de Bibliotheek.

Scroll naar boven