Informatiemarkt: Ontdek de voordelen van de digitale wereld!

In de Week van de Mediawijsheid is er op woensdag 15 november tussen 10.00 en 13.00 uur een gezellige informatiemarkt vol met leuke en interessante digitale onderwerpen in de bibliotheek Lekkerkerk, Talmastraat 1.

WelZijn Krimpenerwaard en Bibliotheek Krimpenerwaard organiseren deze markt om inwoners kennis te laten maken met allerlei digitale mogelijkheden op laptop, tablet en telefoon.

Er zijn diverse stands met informatie over de mogelijkheden van digitale apps op uw telefoon, kennismaken met verschillende E-readers, kennismaken met Seniorweb, een leerplein met informatie over gratis digitale workshops en cursussen, hulpmiddelen om gemakkelijk gebruik te blijven maken van digitale apparaten, leuke quiz en spel om uw weerbaarheid op het web te herkennen, informatie over het leren van internetbankieren, het Digicafé en nog veel meer.

Alle bezoekers ontvangen een deelnamekaart waarmee zij kans maken op het winnen van een leuke digitale prijzentas! En ook is er gelegenheid om aan de koffietafel te genieten van een gezellige kop koffie met wat lekkers. Toegang is gratis!

📅 Woensdag 15 november
🕰️ 10:00 -13:00 uur
🚩 Bibliotheek Lekkerkerk, Talmastraat 1

Scroll naar boven