Gezellige kerstmaaltijd voor senioren

Op dinsdag 12 december organiseert de Open Eettafel in Krimpen aan de Lek een kerstmaaltijd. Vindt u het leuk om mee te eten, dan bent u van harte welkom.

“De Open Eettafel draait dankzij de inzet van een groep enthousiaste vrijwilligers” aldus Inge Bonhof van WelZijn Krimpenerwaard. “Iedere maand organiseren zij een gezellige maaltijd waarbij iedereen kan aanschuiven die het leuk vindt om met mede-inwoners te eten. Het gaat om een stukje gezelligheid en ontmoeting tijdens een lekkere maaltijd, verzorgd door Hoogerbrug Cuisine.”

De Kerstmaaltijd is op dinsdag 12 december in de recreatiezaal van De Dertienhuizen in Krimpen aan de Lek en kost € 12,50 per persoon. Op het menu staat: pasteitje met ragout – beenham met honing-mosterd saus, pommes duchesses, stoofpeertje – kerstdessert. Aanvang is: 12.00 uur (vanaf 11.45 uur is de zaal open).

De maaltijd is in kerstsfeer en tussendoor zijn er leuke kerstgedichten.

Heeft u zin in deze gezellige kerstmaaltijd. Aanmelden kan tot uiterlijk 5 december via tel. 06-23558329 (niet op donderdag) of via i.bonhof@welzijnkrimpenerwaard.com.

Scroll naar boven